Întoarce-te
Imprimare
Imagine rețetă
Note
Mai mic
Normal
Mai mare
Supă de varză murată
Supă de varză murată. traditională din Polonia <3. Un deliciu pe care l-am incercat in Cracovia
Imprimați rețeta
Rețetă Pin
Timp de pregătire
20
minute
min
Timp de gătire
2
ore
ore
10
minute
min
Curs
Soup, Supe
Bucătărie
Polish, Poloneza
Porții
12
persoane
Calorii
213
kcal
Ingrediente
3
buc
Cartofi medii
1
kg
kielbasa afumată, tăiată în cuburi
sau kaizer afumat
1
buc
varza murata
1-4
kg
apa
1
buc
conserva de ciuperci
0.5
kg
ciuperci proaspete taiate felii
0.5
kg
piept de pui taiat cuburi
2
buc
morcovi taieti feliute
2
buc
telina feliata
2
lingurite
marar tocat
1
lingurita
piper boabe
2
lingurite
otet alb sau zeama de lamaie
Instrucţiuni
Taiati cartofii, morcovul si telina ca pentru ciorba.
3 buc Cartofi medii,
2 buc morcovi taieti feliute,
2 buc telina feliata
Taiati felii kieblasa ( kaizerul ) afumat.
1 kg kielbasa afumată, tăiată în cuburi
Taiati cuburi pieptul de pui
0.5 kg piept de pui taiat cuburi
Taiati felii varza murata
1 buc varza murata
Adaugati totul la fiert, la foc mic.
3 buc Cartofi medii,
1 kg kielbasa afumată, tăiată în cuburi,
1 buc varza murata,
1-4 kg apa,
0.5 kg ciuperci proaspete taiate felii,
0.5 kg piept de pui taiat cuburi,
2 buc morcovi taieti feliute,
1 buc conserva de ciuperci
Fierbeti aproximativ 1 ora
Urmariti ca legumele si carnea sa fie fierte.
Asezonati dupa gust, cu sare.
Adaugati mararul si boabele de piper, apoi mai fierbeti 3 minute.
Note
Pentru o consistenta mai mare, puteti sa scoateti morcovii si telina apoi sa le dati prin blender.
Cuvânt cheie
bucatarie poloneza traditionala, supa de varza murata, supa traditionala poloneza