Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
Supă de varză murată
Supă de varză murată. traditională din Polonia <3. Un deliciu pe care l-am incercat in Cracovia
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
20
minutes
mins
Cook Time
2
hours
hrs
10
minutes
mins
Course
Soup, Supe
Cuisine
Polish, Poloneza
Servings
12
persoane
Calories
213
kcal
Ingredients
3
buc
Cartofi medii
1
kg
kielbasa afumată, tăiată în cuburi
sau kaizer afumat
1
buc
varza murata
1-4
kg
apa
1
buc
conserva de ciuperci
0.5
kg
ciuperci proaspete taiate felii
0.5
kg
piept de pui taiat cuburi
2
buc
morcovi taieti feliute
2
buc
telina feliata
2
lingurite
marar tocat
1
lingurita
piper boabe
2
lingurite
otet alb sau zeama de lamaie
Instructions
Taiati cartofii, morcovul si telina ca pentru ciorba.
3 buc Cartofi medii,
2 buc morcovi taieti feliute,
2 buc telina feliata
Taiati felii kieblasa ( kaizerul ) afumat.
1 kg kielbasa afumată, tăiată în cuburi
Taiati cuburi pieptul de pui
0.5 kg piept de pui taiat cuburi
Taiati felii varza murata
1 buc varza murata
Adaugati totul la fiert, la foc mic.
3 buc Cartofi medii,
1 kg kielbasa afumată, tăiată în cuburi,
1 buc varza murata,
1-4 kg apa,
0.5 kg ciuperci proaspete taiate felii,
0.5 kg piept de pui taiat cuburi,
2 buc morcovi taieti feliute,
1 buc conserva de ciuperci
Fierbeti aproximativ 1 ora
Urmariti ca legumele si carnea sa fie fierte.
Asezonati dupa gust, cu sare.
Adaugati mararul si boabele de piper, apoi mai fierbeti 3 minute.
Notes
Pentru o consistenta mai mare, puteti sa scoateti morcovii si telina apoi sa le dati prin blender.
Keyword
bucatarie poloneza traditionala, supa de varza murata, supa traditionala poloneza